Μονοκατοικία στο Μύτικα Χαλκίδας

Σύνδεσμος Golden Realtors:  http://www.goldenrealtors.gr/κατοικίες/40-Βίλα-Πώληση-Εύβοια-Χαλκίδα-Ληλάντια.html

View from the poolΤοποθεσία :
•    Βρίσκεται 100 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκτιμώμενος χρόνος διαδρομής 1 ώρα & 10 λεπτά. Χάρτη της διαδρομής μπορείτε να δείτε στο link: http://goo.gl/maps/PolA5.
•    Βρίσκεται 8 χιλιόμετρα ανατολικά της Χαλκίδας μέσω της γέφυρας του Ευρίπου. Εκτιμώμενος χρόνος διαδρομής 14 λεπτά.
•    Βρίσκεται 7,4 χιλιόμετρα από το νοσοκομείο της Χαλκίδας. Εκτιμώμενος χρόνος διαδρομής 13 λεπτά.
Υπάγεται:
•    στο Δήμο Χαλκίδας με έδρα τη Δροσιά.  Στο νομό Ευβοίας με έδρα τη Χαλκίδα.
Περιοχή:
•    Ο Μύτικας είναι μια εξοχική περιοχή όπου έχουν οικοδομηθεί αρκετές βίλες τα τελευταία χρόνια και προσφέρετε για κατοικία αφού βρίσκεται σε απόσταση ελάχιστη από το κέντρο της Χαλκίδας.
•    Η μονοκατοικία απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από την πανέμορφη και  δημοφιλή  παραλία των Αλυκών. H παραλία των Αλυκών αποτελεί τη παραλία του οικισμού της Δροσιάς και μέρος αναψυχής του γενικότερου πληθυσμού της Χαλκίδας και περιχώρων. Αποτελεί πόλο έλξης για πολύ κόσμο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου υπάρχουν μερικά από τα ωραιότερα υπαίθρια καφέ, εστιατόρια και bar.
•    Φωτογραφίες κατά τη θερινή περίοδο καθώς και αεροφωτογραφίες της παραλίας μπορείτε να δείτε στο link: http://www.servitoros.gr/evia/photo/index.php?catid=189
•    Χάρτη της περιοχής όπου διακρίνεται το ακίνητο μπορείτε να δείτε στο link: http://goo.gl/maps/dNqR2
Περιγραφή ακινήτου
Πρόκειται για μονοκατοικία 434 τμ πλήρως εξοπλισμένη, η οποία συνδυάζει τη μοντέρνα με τη κλασσική σχεδίαση και αρχιτεκτονική.  Βρίσκεται σε αγροτεμάχιο 2700τμ με πισίνα, γκαζόν, διάφορα φυτά, δέντρα και λουλούδια.  Ισόγειο –  υπνοδωμάτιο με μπάνιο, γραφείο, μεγάλο καθιστικό με τζάκι, παραδοσιακή κουζίνα (Ιταλική σχεδιασμένη να φαίνετε παλαιού τύπου) και τραπεζαρία.  Όροφος – υπνοδωμάτιο με τζάκι και μπάνιο καθώς και μεγάλο βεστιάριο.  Υπόγειο – 2 υπνοδωμάτια με δικά τους μπάνια, βεστιάριο (δωμάτιο μεγάλο με πολλές ντουλάπες) και ένα καθιστικό.  Διαθέτει αυτονομία θέρμανσης σε κάθε όροφο, AC, θερμομονωτικά κουφώματα ξύλινα εισαγωγής, συναγερμό, δορυφορική, ηλιακό και boiler.  Το BBQ έχει μέγεθος μιας μικρής μονοκατοικίας και διαθέτει χώρο καθιστικού, φούρνο και ηλεκτρική ψησταριά με σούβλες.  Το πότισμα του μικρού παραδείσου γίνετε αποκλειστικά με αυτοματοποιημένο σύστημα αλλά η προσωπική εργασία και αγάπη του ιδιοκτήτη έχει επιφέρει το αποτέλεσμα που κατά την άποψη μας κατατάσσει το εν λόγο σπίτι ως ένα από τα καλύτερα σπίτια στην Εύβοια. Τέλος η θέα είναι μοναδική διότι υπάρχει σφαιρική επαφή με όλα τα σημεία του ορίζοντα έως το βουνό Δίρφυς.
Τιμή πώλησης € 600000

Leave a comment